Zoe Das – Nederlands sprekende doula in Atlanta

English Espanol

Plan uw gratis overleg met Zoe nu!

Maak kennis met Zoë, de thuisbevalling Doula

Nederlands Spreken Atlanta Doula Zoe Das Zoe is een CBI Certified Birth Doula gespecialiseerd in thuisbevalling. Ze is ook een Certified Vroedvrouw Assistant.

De noordelijke voorsteden van Atlanta heb mijn huis voor de afgelopen 20 jaar geweest, en uit te schakelen. Ik was in het buitenland opgegroeid in een missionaris gezin en dan weer leefde in het buitenland als een jonge volwassene. In mijn vrije tijd Ik hou ervan om buiten te zijn met mijn man en twee kinderen, deelnemen aan de kerk en de non-profit activiteiten, internationaal te reizen, en bestuderen de geboorte. Ik zal zijn best doen om mijn opleiding in 2016 verder als ik mijn reis te beginnen aan een Certified Vroedvrouw geworden. Het ondersteunen van vrouwen in de geboorte is een intieme en kostbare eer dat ik niet licht te nemen en ik ben nederig om het voorrecht om een doula, bevalling opvoeder, en uiteindelijk een Vroedvrouw te hebben.

De geboorte van mijn zoon in 2011 opende mijn ogen voor de ongelooflijke wereld van de geboorte. Ik liep weg van zijn geboorte voor altijd veranderd. Ten goede veranderd. Vrouwen aangeboren kracht is ondermijnd door de reguliere westerse geneeskunde. Ik heb leren kennen via mijn eigen 2 geboorte ervaringen en professionele ontmoetingen dat vrouwen echt in staat is van het bezit van hun zwangerschap en bevalling zijn.

Mijn diensten weerspiegelen mijn geloof in uw vermogen om weloverwogen beslissingen die precies bij uw gezin te maken. Ik gebruik maken van uw keuze om een uniek plan van de emotionele en fysieke ondersteuning te bieden en lopen met je zo goed je verlangen om u te helpen uw doelen te bereiken.

Geoorte Doula Services zijn onder andere:

 • Telefoon en e-mail ondersteuning tijdens de zwangerschap
 • 1-2 in persoonlijke ontmoetingen tijdens de zwangerschap
 • 24/7 beschikbaarheid en telefonische ondersteuning te beginnen bij 36 weken
 • continue in-person arbeid ondersteuning na het begin van een actief arbeidsmarktbeleid
 • 1-3 uur van de onmiddellijke postpartum ondersteuning
 • mee te nemen voor de lol citaten en details in arbeid
 • optionele in-home bezoek 1-3 weken na de bevalling

Plan uw gratis overleg met Zoe nu!

Ervaring:

 • Meer dan 3 jaar ervaring in doula werk en bevalling onderwijs
 • Hebben gediend als een doula mentor voor nieuwe doula
 • Ondersteunde Ziekenhuis Geboorte, Geboorte van het Huis, Epidurale Geboorte, Water Geboorte, Twin Geboorte, Chirurgische Geboorte (C-sectie), en VBACs (vaginale geboorte na keizersnede)
 • Ervaring met meerdere providers in heel Atlanta

Ik zou graag de gelegenheid om u te leren kennen, je geboorte doelen en om te ontdekken of ik een goede pasvorm voor je geboorte team zou houden. Neem contact met mij vandaag voor meer informatie over mijn diensten en een geschikte tijd voor ons te voldoen.

Plan uw gratis overleg met Zoe nu!

getuigenissen

“Toen ik de reis begon door mijn tweede zwangerschap, het verwachten van tweelingen, ik was doodsbang van het hebben van een ceserean te gaan omdat ik wist alleen wat het was om een vaginaal levering te hebben. Ik was voortdurend verteld door mijn OB dat ik een grote kans op een keizersnede moest als gevolg van de “hoog risico” van het hebben van een tweeling. Aangezien ik een te hebben en mijn angst niveau was hoog, heb ik besloten om een doula te huren om emotionele hulp te krijgen voor deze mogelijke uitkomst. Na mijn eerste gesprek met Zoe, ik wist dat ze was de juiste match voor mij! Ze nam zelfs de tijd om te bespreken waarom ik had angst, wat mijn opties waren, en ze zelfs gebeden met mij! Ze echt indruk op mij in eerste instantie, maar na terugkijkend, besef ik dat deed ze zo veel meer voor mij! Zoe was altijd goed met inchecken met mij als ik had echt een moeilijke zwangerschap en ze was in staat om mij te voorzien van middelen en anderen om te praten over mijn opties. ”

-Beth T.

“Zoe was een God stuur door mijn zwangerschap en geboorte. Hoewel dit was mijn tweede geboorte, voelde ik me volledig ongeschoold over wat echte geboorte eruit zou kunnen zien. Zoe tijd doorgebracht met mijn man en ik maken ons comfortabel over wat te verwachten van elk niveau van de arbeid te voelen. Haar focus lag op wat ik wilde mijn geboorte te lijken en ik voelde nooit het oordeel van haar. Ze dagelijkse steun en aanmoediging tijdens de laatste paar harde weken van de zwangerschap. […] Zodra arbeid eindelijk begonnen, Zoe was voortdurend in contact en kwam naar mijn man en ik steunen als we werkten thuis. Een ding dat ik ben erg tevreden over Zoe is dat ze mijn man, die hem in staat stelde om mij te steunen gecoacht. Zodra mijn water brak thuis, werd mijn arbeid zeer intens. Zoe gecoacht me zelfs op luidspreker als we reden de snelweg! Zoe was een groot deel van mijn geweldige geboorte ervaring en ik zal altijd dankbaar aan haar voor dat geschenk. Haar steun was van onschatbare waarde en ik zou haar ten zeerste aanbevelen voor iedereen die verwacht, het maakt niet uit wat voor soort geboorte je van plan bent. ‘

-Angela L.

Plan uw gratis overleg met Zoe nu!